Форум проекта ProTV.UA

Цифровое эфирное ТВ, спутниковое, кабельное, IPTV, OTT, радиовещание
Форум ProTV Форум ProTV    Новости ProTV Новости ProTV    Форум Mediasat Форум Mediasat
Текущее время: 13 мар 2025, 04:50
* Вход   * Регистрация

MediaPlayer - интернет-магазин по продаже, установке, настройке, обслуживанию
медиаплееров, сет-топ-боксов, домашних кинотеатров
Розница/опт. Гибкая система скидок. Доставка по Киеву, Украине.
Тел. (+38 050) 130 86 81, (098) 151 30 51

Видео с Ex.UA, FS. UA, Вконтакт на экране телевизора

Спутниковое. кабельное, эфирное ТВ, Т2, Openbox, Киев и Украина Конверторы INVERTO, весь модельный ряд, прямые поставки от производителя,лучшая цена в Украине

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 205 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 13 дек 2007, 22:15 
Активный писатель
Активный писатель

Страна: Ukraine (ua)

Повысить репутациюПонизить репутацию
Щось мене потягло вивчати ефірне радіомовлення в регіонах за сайтом "Світ радіо"... Помітив цікаву річ. У с. Добрянське Закарпатської області виставлено на конкурс частоту 100.5фм. Результати конкурсу ще не оголошено, але, проаналізувавши його умови, вже зараз можна впевнено стверджувати, що частоту отримає УР-1 :D

Ответить с цитатой  

Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 00:02 
Продвинутый пользователь

На УР-1 в аналоговому ФМ-діапазоні по всій Україні вже мабуть шансів немає. Однак сподіваюся, що ще в деяких містах таки НРКУ виграє частоти!!! На Херсон мабуть шансів немає :?

До речі, у Луцьку УР-1 на ФМ мовитиме з місцевими включеннями, чи будуть лише власні передачі, так як на довгих хвилях з Броварів?

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 08:36 
Активный писатель
Активный писатель

gelo писал(а):
До речі, у Луцьку УР-1 на ФМ мовитиме з місцевими включеннями, чи будуть лише власні передачі, так як на довгих хвилях з Броварів?
Як я зрозумів, місцевих включень не планується. Ось щодо закарпатської частоти, про яку я писав, то там час для місцевих включень передбачено. Це одна з причин, чому я впевнений, що частоту отримає УР-1.

Ответить с цитатой  

Спутниковый ресивет Violet

Журнал о спутниковом ТВ - MEDIASAT

Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 08:46 
Ударник труда
Ударник труда

Аудитория УР это люди среднего и пожилого возраста, станция непривлекательна для рекламы, а деньги государство на развитие не дает и глядя на весь этот цирк сейчас- не даст и в будущем. Вот рассуждаем если бы да кабы, ФМ-диапазон- это другая аудитория, другой подход, станцию нужно кардинально менять, иначе откуда брать потом $ для оплаты услуг того же РРТ? Была лицензия НРКУ в Полтаве в ФМ, денег нет, частота молчала и все- забрали лицензию. Пусть берут пример с директора Харьковской ОГТРК Зураба Аласания, он не ждет у моря погоды. Телеканал Харьков-2 преобразовали в ОТБ (Обласне телебачення) и скорректировали формат и все- канал зарабатывает на рекламе и плевали они на тот госбюджет.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 10:25 
Активный писатель
Активный писатель

Харьковчанин писал(а):
Аудитория УР это люди среднего и пожилого возраста. ФМ-диапазон- это другая аудитория, другой подход, станцию нужно кардинально менять .
Це все умовно. Мені 20 років і я слухаю УР, а більшість ФМ-ок терпіти не можу. Щодо змін, то я згоден, що на УР роботи- непочатий край. Є багато нудних, відверто застарілих програм. Передачі треба робити сучаснішими, змістовнішими, давати більше прямих ефірів. Безперечно, треба значно підсилити новинний блок і т.д. Це все правильно. Однак хочу підкреслити один момент. Треба підвищувати якість програм, проте сам формат і засадничі принципи УР мають залишатися НЕЗМІННИМИ! УР не має стати черговою попсовою радейкою :!: Простіше кажучи, у своїй роботі УР слід орієнтуватися на ВВС, а не на "Хіт-фм". Бо на якому ще каналі слухач може долучитися до високої культури, послухати патріотичні програми чи дізнатися про політичне життя в країні? Комерційні радіостанції цим займатися не будуть, а я і ще чимало людей такого радіо потребуємо :!: І чому такого радіо не може бути на ФМ :?: Що це за поняття "ФМ-авдиторія"? Не існує такої, це все вигадки! ФМ-це лише найдоступніший і найпопулярніший сьогодні діапазон. Авдиторія у кожної радостанції є окрема. А смаки у людей РІЗНІ! І якщо є люди, яким подобається СЕРЙОЗНЕ і УКРАЇНСЬКЕ радіо, то таке радіо має бути на ФМ :!: Проблемою УР справді є брак коштів. Тут я згоден, на бюджет надії жодної. Треба шукати інші шляхи фінансування- дозволити більше реклами або запровадити аббонентську плату (я згоден платити, якщо в межах розумного).

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 10:56 
Ударник труда
Ударник труда

Максим Стюфляєв писал(а):
Харьковчанин писал(а):
Аудитория УР это люди среднего и пожилого возраста. ФМ-диапазон- это другая аудитория, другой подход, станцию нужно кардинально менять .
Це все умовно. Мені 20 років і я слухаю УР, а більшість ФМ-ок терпіти не можу. Щодо змін, то я згоден, що на УР роботи- непочатий край. Є багато нудних, відверто застарілих програм. Передачі треба робити сучаснішими, змістовнішими, давати більше прямих ефірів. Безперечно, треба значно підсилити новинний блок і т.д. Це все правильно. Однак хочу підкреслити один момент. Треба підвищувати якість програм, проте сам формат і засадничі принципи УР мають залишатися НЕЗМІННИМИ! УР не має стати черговою попсовою радейкою :!: Простіше кажучи, у своїй роботі УР слід орієнтуватися на ВВС, а не на "Хіт-фм". Бо на якому ще каналі слухач може долучитися до високої культури, послухати патріотичні програми чи дізнатися про політичне життя в країні? Комерційні радіостанції цим займатися не будуть, а я і ще чимало людей такого радіо потребуємо :!: І чому такого радіо не може бути на ФМ :?: Що це за поняття "ФМ-авдиторія"? Не існує такої, це все вигадки! ФМ-це лише найдоступніший і найпопулярніший сьогодні діапазон. Авдиторія у кожної радостанції є окрема. А смаки у людей РІЗНІ! І якщо є люди, яким подобається СЕРЙОЗНЕ і УКРАЇНСЬКЕ радіо, то таке радіо має бути на ФМ :!: Проблемою УР справді є брак коштів. Тут я згоден, на бюджет надії жодної. Треба шукати інші шляхи фінансування- дозволити більше реклами або запровадити аббонентську плату (я згоден платити, якщо в межах розумного).
Одна 100% розмовна мережа в ФМ є- це ЕРА ФМ, УР треба, на мій погляд , робити інформаційно- музичне радіо, таких станцій в Україні мало. В Харкові є одна- це Нова Хвиля 91.2. новини усьго світу, регіону та музика різних форматів окрім поп- музики.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 11:52 
Активный писатель
Активный писатель

Ера занадто одноманітна- цілий день йдуть розмови в студії, головним чином про політику. Програм для душі, національно- патріотичних програм там обмаль. Особисто мені "Ера" останнім часом не подобається. Крім того, наявність "Ери" зовсім не означає, що на фм не може бути УР! "Музикалок" у нас майже два десятки і що з того? УР і "Ера"- це різні речі! УР має 3 канали і я пропонував би НРКУ дати кожному свій чіткий формат: УР-1- суспільно- політичний канал з ухилом на новини, політику, економіку тощо. УР-2- музично-інформаційний канал з молодіжною, але україномовною музикою; УР-3- програми про культуру, духовність, історію, класична музика та ін. Я переконаний, що всі 3 канали НРКУ мають бути на фм по всій Україні, адже аналогу їм практично немає і навряд комерційні радейки займуть цю нішу. :!:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 12:17 
Ударник труда
Ударник труда

Интересно, а кроме Украины и России есть еще государства в Европе, где 3 общенациональные радиостанции государственные?

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 12:27 
Активный писатель
Активный писатель

Харьковчанин писал(а):
Интересно, а кроме Украины и России есть еще государства в Европе, где 3 общенациональные радиостанции государственные?
Знаю точно, що в Австрії 3 і поширені вони по всій країні. І займають вони саме ту нішу, яку не займе комерційне радіо (культура, наприклад). Правда, тамтешнє суспільне мовлення таки суттєво відрізняється від нащого державного і бюджет у них такий, що НРКУ навіть не снився.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 12:42 
Продвинутый пользователь

Згоден з Максимом, Ера не є альтернативою для НРКУ. Її я інколи послухаю, однак довго слухати не можу. На каналах НРКУ є багато передач, для котрих немає альтернативи ні на Ері, ні на жодній всеукраїнській радіостанції. Не розумію взагалі звідки це порівняння Ери до УР-1 - це ж дві різні радіостанції :!: Я проти того, щоб УР збільшувало аудиторію орієнтуючись на приватні радіостанції і хотів би, щоб УР (особливо УР-1 та УР-3!) змінювалося, але залишилося за форматом тим, чим зараз є, бо саме таке радіо як УР (а не жодна Ера та "музикалки") мені потрібне :!:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 12:47 
полуПРОФИ
полуПРОФИ

Харьковчанин писал(а):

Италия, 3 радио и 3 тв канала в аналоге, в цифре больше - 2 мультиплекса

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 16:31 
Ударник труда
Ударник труда

у своїй роботі УР слід орієнтуватися на ВВС, а не на "Хіт-фм".

+1

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 14 дек 2007, 16:54 
Ударник труда
Ударник труда

Харьковчанин писал(а):

СЛОВАКИЯ (общественные 2 теле и 5 радиокомпаний)
SLO-1 (Radio Slovensko) - иформационная радиостанция плюс немного музыки "золотого периода"
SLO-2 (Radio Regina) - радиостанция уделяющая внимание новостям и программам из регионов страны
SLO-3 (Radio Devin) - аналог нашей "культуры"
SLO-4 (Radio_FM) - молодежная развлекательно-альтернативная радиостания
SLO-5 (Radio Patria) - станция преднозначеная для венгров, проживающих на территории Словакии
1,2,3, и 4 округа вещают в фм-диапазоне, 5 округ вещает в АМ

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 17 дек 2007, 19:55 
Продвинутый пользователь

Харьковчанин писал(а):

УР-2 і УР-3 ще далеко до загальнонаціональності, враховуючи те, що Промінь законсервували подекуди, а Культуру в маси так і не подали.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 17 дек 2007, 20:08 
Активный писатель
Активный писатель

eses писал(а):
УР-2 і УР-3 ще далеко до загальнонаціональності, враховуючи те, що Промінь законсервували подекуди, а Культуру в маси так і не подали.
Я сказав би, що "подекуди"- це надто м'яко! "Промінь" відключили майже по всій Україні! :(

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 20 дек 2007, 20:42 
Продвинутый пользователь

так отож

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 24 дек 2007, 17:04 
Активный писатель
Активный писатель

Ось ми тут говоримо про відсутність коштів у НРКУ для трансляції програм УР-2 та УР-3. Але ж УР-1 транслюється! Виходить, для нього грошей вистачає, а решті - ні?! Чи правильно я розумію, що усі таки наявні в неї копійки НРКУ віддає саме першому каналу, оскільки там транслюється Рада і відключити канал ніяк не можна- депутати галас піднімуть?
До речі, хтось може сказати:
скільки саме (бодай приблизно) коштів треба на повноцінне функціонування каналів УР (хоча б те, яке було - у тому ж обсязі, в "непопулярному", а значить - не дуже дорогому діапазоні)?Скільки раніше (коли УР-2 і 3 працювали) приносила реклама (& інша власна діяльність), а скільки дотувала держава? І який це буде відсоток від Державного бюджету України?
Тобто чи дуже розорило би державу НОРМАЛЬНЕ фінансування трьох ДЕРЖАВНИХ радіоканалів?

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 24 дек 2007, 18:46 
лингвист-пофигист

Ось ми тут говоримо про відсутність коштів у НРКУ для трансляції програм УР-2 та УР-3. Але ж УР-1 транслюється! Виходить, для нього грошей вистачає, а решті - ні?!

Він - головний і офіційний ;) УР-2 та УР-3 - це так, додаткові ;) Зрештою, УР-2 - таке враження, що він взагалі НРКУ не потрібний - вони навіть онлайн-трансляцію не зробили (а зрештою, за наявності такої кількості FM-станцій, це й не дивно).

До речі, хтось може сказати:
скільки саме (бодай приблизно) коштів треба на повноцінне функціонування каналів УР (хоча б те, яке було - у тому ж обсязі, в "непопулярному", а значить - не дуже дорогому діапазоні)?

Електроенергія коштує однаково - хоч для нижнього, хоч для верхнього, хоч для середніх хвиль. На середніх хвилях передавачі більш потужні, отже, їх експлуатація обходиться дорожче. Є (точніше, були - може вже згнили) і малопотужні СХ-передавачі (по 1-5кВт), однак, зараз їх вже нерентабельно експлуатувати - ефір забит побутовими завадами, отже, треба чекати цифри. Потужні СХ-передавачі - по 100-1000кВт експлуатувати вигідно (їх ще можна чути), однак, дорого. Ну дізнайтеся ціну кіловат-години, помножте на 24, потім - на 365. А ще - зарплатню інженерам. До того ж, передавачі дуже старі: частина - ще спадок "братньої допомоги соціалістичних країн" - чеські Tesla (їх по всьому СРСР ставили), частина взагалі робилася десь в Ленінграді... Лампа одна згоріла - і все (можливо, їх вже й не випускають). Передавачі в нижньому УКХ ЧМ - теж вже морално застарілі і теж лампові. А ще додайте вартість експлуатації радіорелейних ліній (це ще десятки чи сотні веж з передавачами).

/DEEP PURPLE/

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 24 дек 2007, 18:56 
Активный писатель
Активный писатель

То скільки це все може приблизно коштувати? Реклама або абонентська плата можуть покрити ці затрати? Якщо абонентська плата, то яким має бути її розмір?

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 25 дек 2007, 21:45 
Активный писатель
Активный писатель

УВАГА :!: Важливе повідомлення! Цитата з сайту "Світ радіо" :"Можливо, з початку наступного року у шанувальників програм Національної Радіокомпанії України з'явиться більше можливостей прийому улюблених програм. Очікується, що з 1-гг січня буде ввімкнено деякі середньохвильові передавачі НРКУ". У когось є детальніша інформація, які саме передавачі увімкнуть :?: На Луганщині щось буде :?: Хоч би так, був би кайфовий початок Нового року :!:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 25 дек 2007, 23:42 
Продвинутый пользователь

Сподіваюся, що РПЦ Луч на Миколаївщині запрацює! :D До середини березня цього року з Луча транслювалися УР-1 на 972 кГц (потужність 1200 кВт) та УР-2 на 549 кГц (потужність 150 кВт). Передавачі були дуже добре чутні також на Херсонщині.

З серпня на частоті 549 кГц почало мовити Радио Приднестровья з Тирасполя і його добре в мене навіть чути, а одже мовлення на 549 кГц з Луча вже не є можливе. Залишається частота 972 кГц, але мені б не хотілося, щоб на ній було УР-1, як раніше. УР-1 добре чути в моєму місті на УКХ, приймач з УКХ в мене є, а ось УР-2 я вже декілька місяців не чув, відколи сайт media.wnet.ua припинив інтернет-трансляцію :(

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 26 дек 2007, 07:53 
Активный писатель
Активный писатель

Якщо виходити з того, що на конфіскованих Нацрадою частотах мовлення вже не поновлять, то в НРКУ на Луганщині лишилася одна СХ-частота- 1134кГц. Колись на ній працювало УР-3, потім УР-1. Мовлення припинилося у березні. Думаю, цю частоту увімкнуть :D Питання в тому, який канал дадуть. Якщо УР-1, то не варто навіть вмикати. Хочеться УР-2 або 3. Звісно, найбільше хочу "Промінь", бо "Культура" є в інеті, а "Промінь"- ні.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 26 дек 2007, 10:22 
Главный редактор www.protv.net.ua

Можно вопрос, а что слушать на УР????

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 26 дек 2007, 10:38 
Активный писатель
Активный писатель

Виталий писал(а):
Можно вопрос, а что слушать на УР????
На колір і смак товариш не всяк. Певно, у нас з Вами смаки різні. Мені на УР теж багато не подобається, однак є й чимало гарних програм, особливо на УР-2 та 3. Якщо потрібно, можу назвати. Я ось не розумію, як можна слухати оті дурнуваті ФМ-ки, де нічого немає ані для розуму, ані для серця. Але кожному своє.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 26 дек 2007, 11:04 

Максим, я по большому счету хотел узнать, что именно вы там слушаете, и аж никак не хотел как-то Вас обидеть??? А вы своим постом сразу поставили меня и кучу людей, кто слушает FM в в число дурных и тд и тп. Слова типа там много программ лично мне ничего не говорят, как, по большому счету, многим слушателям! Много лет назад, в середине 90х, я жил в России, так вот из-за невозможности слушать что-то еще, слушал Юность и Радио России, после переезда в Украину попытался послушать УР, ничего для себя не нашел, больше попыток и не делал, так что если есть что интересное, можно было бы и рассказать, популяризацию, как известно, никто не отменял!

Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 205 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа