Форум проекта ProTV.UA

Цифровое эфирное ТВ, спутниковое, кабельное, IPTV, OTT, радиовещание
Форум ProTV Форум ProTV    Новости ProTV Новости ProTV    Форум Mediasat Форум Mediasat
Текущее время: 09 янв 2025, 12:37
* Вход   * Регистрация

MediaPlayer - интернет-магазин по продаже, установке, настройке, обслуживанию
медиаплееров, сет-топ-боксов, домашних кинотеатров
Розница/опт. Гибкая система скидок. Доставка по Киеву, Украине.
Тел. (+38 050) 130 86 81, (098) 151 30 51

Видео с Ex.UA, FS. UA, Вконтакт на экране телевизора

Спутниковое. кабельное, эфирное ТВ, Т2, Openbox, Киев и Украина Конверторы INVERTO, весь модельный ряд, прямые поставки от производителя,лучшая цена в Украине

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 23 сен 2006, 11:54 
Житель форума
Житель форума

Страна: Ukraine (ua)

Повысить репутациюПонизить репутацию
sonic87 писал(а):
Терра-ТВ, скоріше за все канал не буде виходити під цією назвою (якщо його створення взагалі схвалить Черновецький)...
Місце, як зазначив пан Глущенко вже давно забите у частотному плані Волі-кабель, як і у всіх кабельних мережах... Вони просто забов'язані будуть його ретранслювати.
УБК (Украинский Бизнес Канал) ліцензія отримана ще півтора роки тому, але канал так і не вийшов через брак коштів, а Черновецький і його прибічники організували все так, що канал вже незабаром працюватиме...

То: Николас Фламель
Передбачається розгін тих "говорящих голов", крім Заманського...
а другие операторы будут показывать терру а этот бизнес консалт будет выходить через спутник насколько я понимаю. если разогнать головы вроде заманского таки собираются то значит процес реформирования киева таки идёт

Ответить с цитатой  

Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 25 сен 2006, 11:16 
Активный писатель
Активный писатель

Страна: Russia (ru)

С появлением канала "Сити" необходимость в ТРК Киев отпадает. Тем более с такой сеткой вещания

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 25 сен 2006, 13:03 
Житель форума
Житель форума

Николас Фламель писал(а):
С появлением канала "Сити" необходимость в ТРК Киев отпадает. Тем более с такой сеткой вещания
ну необходимость в трк не отпадёт хотя бы потому что сити не пренадлежит черновецкому так что слухи о его смерти мягко говоря :D

Ответить с цитатой  

Спутниковый ресивет Violet

Журнал о спутниковом ТВ - MEDIASAT

Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 25 сен 2006, 17:20 
Активный писатель
Активный писатель

Страна: Russia (ru)

Киеву жопа:
http://www.telekritika.kiev.ua/articles ... alnikh_zm/

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 25 сен 2006, 17:21 
полуПРОФИ
полуПРОФИ

Київрада перелопатить керівництво комунальних ЗМІ

28 вересня 2006 року на розгляд III сесії V скликання Київської міської ради планується винести питання про звільнення з посад керівників міських комунальних ЗМІ (телекомпанії «Київ», радіостанції «Голос Києва», газет «Вечірній Київ», «Українська столиця», «Хрещатик»). Що це: наступ на комунальні ЗМІ? Чи виконання рішення сесії? Демократична процедура чи зачистка столичних комунальних ЗМІ? Тоді чому одних залишають виконувачами обов’язків до проведення конкурсу на заміщення вакантних посад, а інших ні? На ці запитання відповідають керівники перелічених вище столичних ЗМІ.

Олександр Кривошеєнко, директор комунального підприємства «Радіостанція «Голос Києва»:

Київська міська рада минулого скликання затвердила порядок призначення директорів комунальних підприємств – керівників ЗМІ. Згідно з ним, звільнення, призначення виконуючим обов’язки та призначення нового керівника ЗМІ затверджується сесією міськради. Крім того, депутати мають прийняти рішення про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад. Потім створюється комісія, яку очолює голова міста. Претенденти подають перелік документів, до яких зокрема входить концепція розвитку ЗМІ. Після проведення конкурсу, комісія визначає переможця, кандидатуру якого голова вносить, знову ж таки, на розгляд сесії міської ради. Проект рішення III сесії V скликання вважаю законним і таким, що відповідає закону.

Я є директором з 2003 року, декілька разів продовжував свій контракт (за поданням міського голови). Планую взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад. Така процедура застосовується вперше, я її вважаю абсолютно демократичною.

Микита Бєльський, виконувач обов’язків директора комунального підприємства Київської міської ради «Телекомпанія «Київ»:

Я ще не бачив проекту рішення, а щодо процедури призначення нових керівників, можу сказати, що вважаю її досить демократичною. Планую взяти участь у конкурсі. Телекомпанія «Київ» має свою концепцію розвитку і вже втілює її в життя. Але нехай спочатку сесія прийме рішення про його проведення. Я ознайомлюсь з умовами, можливо моя кандидатура не підійде (приміром, потрібна буде особа жіночої статі до 30 років з довгими ногами).

Від «ТК»: Стосунки міського голови Києва Леоніда Черновецького із телекомпанією «Київ» мають тривалу й драматичну історію. Під час виборчої кампанії ТРК «Київ» - головний рупор чинного тоді мера Олександра Омельченка, який був упевнений у своїй черговій перемозі, але про всяк випадок намагався нейтралізувати грошовитого і харизматичного конкурента, - поливала Чернівецького неймовірною кількістю найвишуканішого інформаційного бруду. В ефірі каналу щодня з’являлись спеціальні сюжети та програми з розслідуваннями комерційної діяльності Черновецького, - зокрема, його пов’язували з гучною житловою аферою компанії «Еліта-Центр», - а також викриттям церкви «Посольство Боже», до якої належить Леонід Михайлович. Після несподіваної для всіх перемоги на виборах міського голови Черновецький звільнив гендиректора ТРК «Київ» Валерія Ткачука та автора програми «СТН-Тижневик» Володимира Заманського, які безпосередньо організовували інформаційну кампанію проти нього. Виконувачем обов’язків директора ТРК «Київ» був призначений заступник директора Микита Бєльський, а процес за позовом Черновецького до звільнених ним працівників телекомпанії триває досі: мер звинувачує телевізійників у розпалюванні релігійної ворожнечі, яку вбачає у їхніх викриттях «Посольства Божого». Сьогодні ТРК «Київ» висвітлює позицію Черновецького так само віддано та послідовно, як раніше – Омельченка.

Олександр Заєць, головний редактор газети «Українська столиця»:
Вважаю, що питання про моє звільнення, яке виноситься на сесію Київської міської ради, – чистої води зачисткою керівників міських комунальних ЗМІ. З комунальною, державною пресою що хочуть, те й роблять. Ви подивіться на умови, в яких нам доводиться працювати: коштів немає навіть на авторучки, газету робимо на власних комп’ютерах. «Українську столицю» я зареєстрував на свої кошти, а мені тепер в душу наплювали.

Щодо участі в наступному конкурсі для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників ЗМІ ще не визначився. Я ще не бачив умов його проведення.

Олександр Балабко директор комунального підприємства - головний редактор газети «Вечірній Київ»:

До того, що це питання буде виноситися на сесію ми були готові ще з минулого року. Але про те, що нас зніматимуть на сесії 28 вересня, нас не попереджали. Можливо, це питання ще не розглядатиметься? Нам казали, що поки буде проходити конкурс на заміщення вакантних посад, нас зроблять виконувачами обов’язків. Чому так вибірково підійшли до цього питання? Логіки в цьому немає. Можна знайти часткове пояснення в назві моєї посади. Електронні комунальні ЗМІ очолюють директори підприємств, я ж є (згідно з Законом України «Про пресу») одночасно й головним редактором, й директором. Як редакторів нас затверджує і знімає сесія, а як директорів – міський голова (але після рішення сесії). Можливо, вони мене не зробили виконуючими обов’язки, через те, що я де-факто ще залишаюсь директором? Не знаю. Зі мною ніхто не розмовляв, тому плани керівників міста мені не відомі.

Загалом я до цієї ситуації ставлюсь, звичайно, негативно. Хоча на наступний конкурс для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників ЗМІ висуватиму свою кандидатуру на посаду головного редактора газети «Вечірній Київ», яку я обіймаю з 2001 року

Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа