Форум проекта ProTV.UA

Цифровое эфирное ТВ, спутниковое, кабельное, IPTV, OTT, радиовещание
Форум ProTV Форум ProTV    Новости ProTV Новости ProTV    Форум Mediasat Форум Mediasat
Текущее время: 12 мар 2025, 20:20
* Вход   * Регистрация

MediaPlayer - интернет-магазин по продаже, установке, настройке, обслуживанию
медиаплееров, сет-топ-боксов, домашних кинотеатров
Розница/опт. Гибкая система скидок. Доставка по Киеву, Украине.
Тел. (+38 050) 130 86 81, (098) 151 30 51

Видео с Ex.UA, FS. UA, Вконтакт на экране телевизора

Спутниковое. кабельное, эфирное ТВ, Т2, Openbox, Киев и Украина Конверторы INVERTO, весь модельный ряд, прямые поставки от производителя,лучшая цена в Украине

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 578 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24  След.

Кому достанется ч-та 93.8 MHz в Киеве?
УР-1 (Київ) 9%  9%  [ 5 ]
УР-3 (Київ) 4%  4%  [ 2 ]
Молоде радіо (Київ) 2%  2%  [ 1 ]
Студія Майдан (Київ) 5%  5%  [ 3 ]
Радіо Ман (Львів) 7%  7%  [ 4 ]
Еммануїл (Київ) 4%  4%  [ 2 ]
Радіо Нарт (Київ) 2%  2%  [ 1 ]
MFM (Донецьк) 32%  32%  [ 18 ]
ОК FM (Винница) 2%  2%  [ 1 ]
свій варіант () 4%  4%  [ 2 ]
новий бренд 18%  18%  [ 10 ]
ТРК Класс ( Люкс FM-схiд) 14%  14%  [ 8 ]
Всего голосов : 57
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 28 дек 2007, 17:18 
Житель форума
Житель форума

Страна: Ukraine (ua)

Повысить репутациюПонизить репутацию
Максим Стюфляєв писал(а):
женя писал(а):
ProRadio.Org.Ua писал(а):
женя писал(а):
как по мне выходить на спутник не имея верха в киеве нерентабельно поэтому анализируя эту инфу я думаю эмануил впору считать или начинать считать фаворитом в конкурсе за частоту.

вот именно да и для нац рады выгодно зарядить так сказать духовный просветительский формат под это дело так что как по мне эмануил фаворит несомненый .
В такому разі чому тоді не УР-3?! Теж "духовно- просвітнецький" і до того ж, здається, вже давно мовить на супутнику!
как по мне наша культура не тогог качества хотя шут его знает можеи дадут но как по мне не стоитда и денег у культуры меньше чем у сиднея аделаджи и лёни космоса поэтому шансы эмануила предпочтительнее

Ответить с цитатой  

Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 28 дек 2007, 23:35 
Ударник труда
Ударник труда

женя писал(а):
женя писал(а):
женя писал(а):
как по мне выходить на спутник не имея верха в киеве нерентабельно поэтому анализируя эту инфу я думаю эмануил впору считать или начинать считать фаворитом в конкурсе за частоту.

вот именно да и для нац рады выгодно зарядить так сказать духовный просветительский формат под это дело так что как по мне эмануил фаворит несомненый .
В такому разі чому тоді не УР-3?! Теж "духовно- просвітнецький" і до того ж, здається, вже давно мовить на супутнику!
как по мне наша культура не тогог качества хотя шут его знает можеи дадут но как по мне не стоитда и денег у культуры меньше чем у сиднея аделаджи и лёни космоса поэтому шансы эмануила предпочтительнее

насколько мне известно в Нацсовете у Космоса друзей нет.....
Хотя Радио Киев что то звбегали с изминением в лицензию...
Да и не рискнёт нацсовет продать частоту негру торгующему наркотикми....

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 28 дек 2007, 23:51 
Ударник труда
Ударник труда

Теоретически НРКУ должна пролететь с 93.8 так как уже вещает на 105.0. В свое время ТРК Класс требовала разъяснений насчет 94.2, вроде как ответили: пролетели из-за того, что есть ее участие в проекте на 103.1. Хотя опять же, казус, в Перелисках (Полт обл.) у ООО НБМ-Радио 2 лицензии, на 106.5 и 107.5. На одной (106.5) Ретро вещает, на другой ONЕ планируется.

Ответить с цитатой  

Спутниковый ресивет Violet

Журнал о спутниковом ТВ - MEDIASAT

Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 29 дек 2007, 07:00 
Активный писатель
Активный писатель

Щодо мого суб'єктивного смаку, то мені "Культура" подобається значно більше, ніж "Емануїл". Якщо за "Емануїлом" справді стоїть Аделанджа (я цього не знав), то, гадаю, саме їм продадуть частоту Радіо Київ. Щодо НРКУ, то, оскільки це державне радіо, Нацрада не посміє позбавити їх навіть теоретичних шансів. Усе залежить від того, чи будуть у Нацрадіо кошти. І ми, як громадяни, маємо ставити це питання, тиснути на владу, щоб вона почала більше вкладати в УР!

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 29 дек 2007, 12:14 
Ударник труда
Ударник труда

У таку станцiю як зараз щось в мене не дуже велике бажання вимагати у держави вкладати грошi. Треба покращити наповнення ефiру, а також вже час навчитися заробляти грошi самостiйно, так вже 3 роки працює Харкiвська ОДТРК

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 29 дек 2007, 13:18 
Активный писатель
Активный писатель

Харьковчанин писал(а):
У таку станцiю як зараз щось в мене не дуже велике бажання вимагати у держави вкладати грошi. Треба покращити наповнення ефiру, а також вже час навчитися заробляти грошi самостiйно, так вже 3 роки працює Харкiвська ОДТРК
Я згоден, що треба покращувати! Тільки цікаво, як Ви уявляєте це покращення? (я своє бачення викладав) Бо мені щось підказує, що ми у слово "покращення" вкладаємо різний зміст! Розкажіть, яким хочите бачити УР! Щодо "вже час навчитися заробляти грошi самостiйно"-згоден на 100%! :!:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 30 дек 2007, 09:09 
Пользователь

женя писал(а):
женя писал(а):
женя писал(а):

Аделаджи у "Эммануила" и близко не стояло....!

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 30 дек 2007, 16:11 
Житель форума
Житель форума

Щодо мого суб'єктивного смаку, то мені "Культура" подобається значно більше, ніж "Емануїл". Якщо за "Емануїлом" справді стоїть Аделанджа (я цього не знав), то, гадаю, саме їм продадуть частоту Радіо Київ. Щодо НРКУ, то, оскільки це державне радіо, Нацрада не посміє позбавити їх навіть теоретичних шансів. Усе залежить від того, чи будуть у Нацрадіо кошти. І ми, як громадяни, маємо ставити це питання, тиснути на владу, щоб вона почала більше вкладати в УР!
стоп а радио киев тут каким боком откуда информация что их частоту собрались кому либо передавать а в частности эмануилу.кстати про аделаджу в связке с эмануиломя вспомнил фигурально в образе того что эмануид это протистанское хрестьянское радио.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 30 дек 2007, 16:25 
Активный писатель
Активный писатель

женя писал(а):
.Кстати, про Аделаджу в связке с "Эмануилом" я вспомнил фигурально в образе того, что "Эмануил"- это протестантское христианское радио.
Тепер зрозумів :)

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 30 дек 2007, 16:49 
Активный писатель
Активный писатель

женя писал(а):
Стоп, а "Радио Киев" тут каким боком? Откуда информация, что их частоту собрались кому либо передавать, а в частности "Эмануилу"?
Про це неодноразово писала "Телекритика". Київські комунальні ЗМІ планується розформувати, зокрема розглядається можливість їх продажу. Серед інших така доля, певно, чекає й "Радіо Київ". Якщо знайду в архіві ТК потрібні статті- скину лінки (там дуже незручна система пошуку :twisted: ). Можливість купівлі частоти "Емануїлом"- лише моє припущення, що грунтувалося, зокрема, на релігійній приналежності столичного мера...

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 01 янв 2008, 14:11 
Житель форума
Житель форума

женя писал(а):
Стоп, а "Радио Киев" тут каким боком? Откуда информация, что их частоту собрались кому либо передавать, а в частности "Эмануилу"?
Про це неодноразово писала "Телекритика". Київські комунальні ЗМІ планується розформувати, зокрема розглядається можливість їх продажу. Серед інших така доля, певно, чекає й "Радіо Київ". Якщо знайду в архіві ТК потрібні статті- скину лінки (там дуже незручна система пошуку :twisted: ). Можливість купівлі частоти "Емануїлом"- лише моє припущення, що грунтувалося, зокрема, на релігійній приналежності столичного мера...
реформация комунальных сми это курочка в гнезде так сказать многие депутаты против так что что будет с холдингом не совсем понятно .

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 09 янв 2008, 16:13 
Активный писатель
Активный писатель

Тепер уже М. Томенко поставив питання про зміну складу Нацради. Одна з формальних причин його невдоволення- відсутність в ефірі каналів НРКУ. Я веду до того, що шанси НРКУ отримати нову частоту в Києві зростають. Треба ж Нацраді якось захищатися.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 09 янв 2008, 18:03 
лингвист-пофигист

Тепер уже М. Томенко поставив питання про зміну складу Нацради. Одна з формальних причин його невдоволення- відсутність в ефірі каналів НРКУ. Я веду до того, що шанси НРКУ отримати нову частоту в Києві зростають. Треба ж Нацраді якось захищатися.

Але Нацрада вже відповіла на це - на своєму сайті. Зокрема, прес-служба Нацради зазначила, що сама НРКУ бажає поступово взагалі відмовитися від СХ, ДХ і нижніх частот УКХ, бо вважає їх анахронізмом.

/DEEP PURPLE/

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 09 янв 2008, 18:12 
Ударник труда
Ударник труда

Томенко выдал конечно. Вы, господа, старая- новая власть сами раздали частоты компаниям НБМ, Радио Кохання, Радио Эра. Молчали б уж... Старую электробритву вилкой в радиоточку и наслаждайтесь, пан Томенко.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 09 янв 2008, 18:29 
Активный писатель
Активный писатель

Але Нацрада вже відповіла на це - на своєму сайті. Зокрема, прес-служба Нацради зазначила, що сама НРКУ бажає поступово взагалі відмовитися від СХ, ДХ і нижніх частот УКХ, бо вважає їх анахронізмом.
Так я не про УКХ (СХ, ДВ), а про ФМ-частоту. До того ж Нацрада, здається, відповідала не на закиди Томенка, а на лист інтелігенції, опублікований в "Урядовому кур'єрі". До речі, а цей лист десь в інеті можна прочитати? Бо я шукав, але безуспішно. Пане Борисе, може, розмістите його на своєму сайті, раз він викликав такий резонанс?

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 09 янв 2008, 19:22 
Ударник труда
Ударник труда

Максиме, цей лист є на сайті у Бориса, дивіться новини за грудень 2007

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 09 янв 2008, 19:31 
Активный писатель
Активный писатель

Харьковчанин писал(а):
Максиме, цей лист є на сайті у Бориса, дивіться новини за грудень 2007
Побачив! Є у новинах за 13 грудня. Тисячу разів перепрошую! Не розумію, як я раніше не помітив. Значить, не уважно переглядав :( ...

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 09 янв 2008, 21:43 
лингвист-пофигист

Так я не про УКХ (СХ, ДВ), а про ФМ-частоту.

Так справа в тому, що, по-перше, вважати СХ чи ДХ повністю безперспективними не можна - їх може "оживити" цифра. По-друге, поки немає "верхніх" частот, можна було б тимати нижні.

До того ж Нацрада, здається, відповідала не на закиди Томенка, а на лист інтелігенції, опублікований в "Урядовому кур'єрі"

Заява Томенка (а точніше це інтерв'ю з ним) висить на Телекритиці. Там він звинувачує Нацраду в тому, що вона позбавила НРКУ багатьох частот і виставила їх на конкурс, в якому переможе "відомо хто". Тобто, Нацрада відповідаючи на лист УК, разом з цим відповіла й на закиди Томенка. До речі, проблема взагалі в тому, що значна частина передавачів, які транслювали НРКУ в СХ та ДХ на вилучених частотах, вже не існує фізично, або перебуває в такому станці, що працювати з них нереально. Скажімо, у передавачі на 171кГц на Львівщині більш ніж 7 років тому згоріла якась лампа, яку виготовляли десь у Пітері ще за царя Гороха. З того часу передавач, який взагалі-то слід час від часу прогрівати, напевно перетворився на іржу. А, скажімо, передавальний центр в Одесі, з якого колись транслювався Промінь на СХ, взагалі кілька років тому мали демонтувати (може й демонтували), оскільки міська забудова наблизилася до нього на неприпустиму відстань. З деякими частотами взагалі суцільний бардак - 765кГц у Петрівці на Одещині чомусь була вписана в ліцензії одразу двох ТРО - НРКУ і одеської приватної станції "Маяк", яка фактично відремонтувала поламаний передавач. Подібна ситуація - з частотою 106.8 у Полтаві, яка давно проліцензована під місцеву станцію, і паралельно вписана в ліцензію НРКУ. До слова, тут пригадується історія про те, як спритні хлопці з одного передавального центру на початку 90-х зуміли здати один передавач в оренду двом станціям ;)

/DEEP PURPLE/

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 09 янв 2008, 22:17 
Активный писатель
Активный писатель

Так справа в тому, що, по-перше, вважати СХ чи ДХ повністю безперспективними не можна - їх може "оживити" цифра. По-друге, поки немає "верхніх" частот, можна було б тимати нижні.

Цілком з Вами згоден :!: Правда, на СХ чутність зараз поганенька, але я не розумію, чому НРКУ не хоче поновити мовлення на УКХ?! Невже зараз, коли канали ВЗАГАЛІ ВІДСУТНІ в ефірі- краще :?: Перепрошую, але мені таке ставлення видається плювком на слухачів та їхні інтереси! Адже частот на ФМ можна безрезультатно вимагати ще багато років і весь цей час каналів в ефірі не буде! Тим часом на УКХ чутність дуже добра. У мене приймач з цим діапазоном є і такі приймачі ще є у продажу. Кому треба- знайдуть! :wink: Ідіотська якась політика! Замість хапатися за кожну можливість поширення сигналу, НРКУ займається зовсім протилежними речами. Тому я підтримую Ющенка, Набрузка- у відставку! :twisted: Вибачте за емоції, але за кілька років уже наболіло...

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 10 янв 2008, 00:44 
Ударник труда
Ударник труда

Немало областных центров, где на ФМ есть лицензии местных ОГТРК, там программное наполнение- ну тоже не особо. Мое мнение: сгребаем что есть- ФМ частоты НРКУ+ этих ОГТРК, даем регионам %25 местного эфира в сутки дабы не обиделись, остальное время сетевой продукт с главной станцией 105.0 в Киеве, например еще сделать ФТП-сервер для того, чтобы программы местных студий из регионов транслировать по всей сети вещания. И интересно будет и затраты мизерные, вся инфраструктура есть. А то, что сейчас говорят чиновники- разговоры и не более.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 10 янв 2008, 13:14 
Активный писатель
Активный писатель

Харьковчанин писал(а):
Немало областных центров, где на ФМ есть лицензии местных ОГТРК, там программное наполнение- ну тоже не особо. Мое мнение: сгребаем что есть- ФМ частоты НРКУ+ этих ОГТРК, даем регионам %25 местного эфира в сутки дабы не обиделись, остальное время сетевой продукт с главной станцией 105.0 в Киеве, например еще сделать ФТП-сервер для того, чтобы программы местных студий из регионов транслировать по всей сети вещания. И интересно будет и затраты мизерные, вся инфраструктура есть. А то, что сейчас говорят чиновники- разговоры и не более.
Це дуже цікава пропозиція :) , тільки постає дві проблеми: 1. я не вірю, що обласні мовники отак візьмуть і віддадуть СВОЇ частоти заради НРКУ. 2. А що в такому разі робити з УР-2 та 3, адже саме ці канали найменше присутні в ефірі. Я проти їх закриття, бо, як на мене, ці канали значно цікавіші, ніж УР-1. А на УР-1, якщо віддати 25% ефіру обласним станціям і + Верховна Рада (не вірю, що сесію відключать) взагалі нічого буде слухати :cry:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 10 янв 2008, 14:31 
Ударник труда
Ударник труда

Максиме, це державні ТРК, трішечки адмінресурса- і віддадуть себе під мережу, куди їм подітися. А мережевий продукт робити з найцікавіших програм УР-1,2,3 + щось новеньке. Щодо регіональних включень- 25% - це усього 15 хвилин на годину, стандартне значення у мережевих мовників- реклама, погода, новини. Станцію в регіонах треба ж за щось утримувати.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 10 янв 2008, 17:13 
Администратор
Администратор

Images: 4

Харьковчанин писал(а):
Максиме, це державні ТРК, трішечки адмінресурса- і віддадуть себе під мережу, куди їм подітися. А мережевий продукт робити з найцікавіших програм УР-1,2,3 + щось новеньке. Щодо регіональних включень- 25% - це усього 15 хвилин на годину, стандартне значення у мережевих мовників- реклама, погода, новини. Станцію в регіонах треба ж за щось утримувати.

если быть откровенным, то должен получиться неплохой продукт в ФМ
я бы такую станцию слушал . когда музыка надоела.. не вопрос.
должен быть спрос и аудитория

Youtube-канал DX приема и ловли FEEd-ов - Телеграм-канал портала ProTV- t.me/protv_ua

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 10 янв 2008, 18:01 
Ударник труда
Ударник труда

В принципе есть готовая инфраструктура, штат сотрудников, студии, при желании сеть запущена будет в минимальные сроки, минимум расходов. Более эффективного решения проблемы я увы не вижу.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
Сообщение Добавлено: 10 янв 2008, 18:15 
Активный писатель
Активный писатель

Як би цю ідею донести до влади? В реалізацію подібного проекту я, правда, не вірю, але навіть саме його обговорення може бути корисним...

Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 578 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа