Несколько постов со спорт.уа по поводу комментатора матча Словения-Украина:
-П.С. Щербачов, убейсяапстену!
-Ребят с победой!
Если честно думал недосмотрю-этот ущербный типок в коммент кабинке просто убил все удовольствие от просмотра футбика, реально начало тошнить от этого словестного поноса!
Уверен лучше слушать на китайском и улыбаться, чем слушать этот НИОЧЕМНЫЙ бред старика
!
-Слушая комментатора чуть не уснул..
Свезло те, а я чуть телик с окна не спустил
-Реально комментатор был лишь для того, чтобы усыпить телезрителей - еле выдержал, чтобы не уснуть...
-Неужели нельзя было найти человека, который в футзале ас?
Зачем ас Щербачев нормально коменты раздавал, сказал что 5 фол бется(((((((((((( может ему книгу с правилами подарить,туда любого первокашку посади интересней будет))))!!!!
-По Евроспорту классный комментатор,всегда за наших глорит!!!
-я по евроспорту смотрел. там нормальный комментатор
-А мені сподобалося як коментував Щербачов.Насміявся з його промов.Він веселий чувак.Зразу ностальгія взяла за його коментарями,а аткож Савелія і Дерепи.Хотілося щоб Євро коментували саме Щербачов,Савелій і Дерепа.Всі троє,разом...ех,були часи
-Переключился на Евроспорт и слушал квалифицированный коментарий
-Я во время просмотра Евро 2004 под комментарий Дерепы отлично засыпал...ностальгия)
А вообще советую по возможности смотреть футзал по Евроспорт 2, там мужик очень любит и хвалит нашу сборную, приятный такой комментарий.
-Трансляцію організували, а коментатора забули... Пічаль...
Кілька фраз Щербачова...
- Ну хто з вас не грав в «дир-дир»
- Це контакктний вид спорту, силовий, не менш силовий ніж хокей із шайбою
- Наші міняються, як в хокеї
- Хтось з вас грав на підлозі. Ну на великорозмірному паркеті… Це підлога із висококласного дерева і зроблена так, що футзал тут у пошані.
- Клочко одержав травму… Безперечно це не просто травма…
- Мордей повинен отримати картку і піти собі
- Гравець не може брати м'яч руками (про п'ятого гравця)
А як він перекладав під час тайм-ауту тренера словенців, це взагалі клас... Саме головне не чути ж нічого, а він все торочить, що тренер там підказує своїм гравцям...
Так само він і Лисенчука коментував... Що заманеться говорив...
А як видно, що він взагалі в футзалі нічичирк... Прізвища майже не називав, говорив стандартними фразами... Про "чистий" час, наших воротарів і ще багато чого повторював по три-чотири рази за трансляцію...
Одним словом ЖАХ!!!
-Вообщем ЕВРОСПОРТ РУУУУУЛИТ!!!!!!!!!!